FAQ

Funderar du över något? Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna som kommer till oss.

Hur snabbt kan jag vara igång?

Du kommer snabbt igång då lösningen integrerar mot Dropbox som är en av världens största lagringslösningar.
Från att vi tagit emot din beställning och att vi fått alla uppgifter från dig kan du börja använda din nya bildbank inom 1-2 dagar.

Hur beräknas prisbilden?

Vi erbjuder tre planer för att tillgodose dina behov och din budget. Priset baseras på antal bilder och funktionalitet. Basic-paketet börjar på 899 kr/mån. Den största skillnaden mellan Basic-paketet och de andra två planerna är att den inte ger dig möjlighet att använda taggningsfunktionen och beskära foton.

Du kan uppgradera, nedgradera eller lägga till lagring och funktioner till ditt konto när som helst.

Läs mer om våra priser här.

Kan jag koppla bildbanken till en existerande mapp i min Dropbox?

Ja det kan du. Om du har ett Dropbox konto i dagsläget kan du bjuda in oss till mappen. Vi kopplar då ihop mappen med bildbanken och dina bilder synkas sedan automatiskt. 

Jag har inte Dropbox i dagsläget, hur går jag tillväga?

För att komma igång med vår bildbankslösning behöver du tillgång till ett Dropbox konto. Vi rekommenderar att börja med Standard-paketet som ger dig ett lagringsutrymme på 3 TB. Du kan prova Dropbox i 30 dagar utan kostnad. Efter det ligger priset på 130 kr/mån.

Självklart hjälper vi dig med detta ifall du önskar. När Dropbox kontot är uppsatt skapar du en mapp som heter Bildbank och bjuder in oss till mappen. Efter det har du tillgång till din nya bildbank inom 1-2 dagar.

Vilka format stödjs i bildbanken?

Bildbanken stödjer formaten: jpg, png, gif, eps, tiff, ai, mp4, .doc, .docx och pdf.

Kan jag lägga in min logotyp i bildbanken?

Ja, du kan branda bildbanken med företagets logotyp och önskad omslagsbild. Det gör att dina kunder får ett proffsigt intryck av ditt företag och att ert varumärke hänger ihop även med bildbanken.

Kan bildbanken vara bakom inloggning?

Bildbanken finns som en öppen variant som vem som helst kan ta del av eller som en stängd variant där besökaren behöver ett användarnamn och lösenord. Vi anpassar bildbanken utefter vad ni har för önskemål.

Erbjuder ni en kostnadsfri provperiod?

Vi erbjuder en 14-dagars kostnadsfri provperiod. Du får möjlighet att testa bildbanken och dess funktioner helt utan kostnad. När provperioden är slut kontaktar vi dig för att se om ni vill fortsätta med lösningen.

Erbjuder ni support?

Hjälp är aldrig mer än ett mail eller samtal bort. Vi erbjuder svensk support och hjälper er med eventuella problem som skulle kunna uppstå.

Vill du veta mer om Image Bank by Rivercode?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig!